O Promotheusu

 

Promotheus je sadržajni veb sajt koji posetiocima pruža najnovije kataloge i popuste od vodećih trgovaca. Naš glavni cilj je da vam olakšamo pregledanje promotivnih ponuda, sve na jednom mestu. Promotheus redovno i pravovremeno pruža širok izbor stotina aktuelnih kataloga od najznačajnijih trgovaca u zemlji, od velikih lanaca do manjih specijalizovanih prodavnica. Možete uporediti sve dostupne ponude i popuste, kao i pretraživati specifične proizvode, robe i brendove koji vas zanimaju. Omogućavamo vam da budete dobro informisani potrošači koji mogu efikasno odabrati najpovoljniju ponudu i uštedeti i novac i vreme.

Da bismo se uverili da nijedna promocija ili popust ne prođe neprimećeno, i da uvek imate ažurirane ponude pri ruci, preuzmite našu Promotheus aplikaciju na vaš mobilni telefon ili tablet, dostupnu za Android i iOS. Za više informacija o tome, posetite ovde.

 

O autorima

Opportunus je osnovan 2012. godine u Češkoj Republici. Njihov prvi proizvod bio je veb sajt Kompas Slev, a zatim su lansirali dodatne veb sajtove. Danas kompanija posluje na digitalnom tržištu u preko 60 zemalja na šest kontinenata i upravlja skoro dvesta veb sajtova i aplikacija. Skoro sto zaposlenih fokusira se na sticanje i pružanje informacija o prodavnicama, katalozima i promotivnim ponudama s popustima krajnjim korisnicima, uključujući informacije o filijalama, adresama, radnom vremenu ili pojedinačnim cenama proizvoda. Naši veb sajtovi i aplikacija pretežno služe krajnjim korisnicima u njihovim odlukama o kupovini, štedeći im vreme i novac. Međutim, naša bogata baza podataka o prodavnicama, proizvodima i promotivnim ponudama s popustima takođe se koristi od strane B2B partnera, kao što su velike medijske kuće. Podaci iz naše baze podataka služe kao sadržaj za njihove čitaoce, slično tome kako naši veb sajtovi olakšavaju njihove kupovine. Jedna od B2B inovacija u našoj ponudi je ecPaper, alatka za kreiranje interaktivnih kataloga. Ona je pretežno namenjena poslovnim i proizvodnim kompanijama koje žele efikasno i interaktivno ponuditi svoje proizvode putem interneta. Za više informacija o Opportunusu, posetite veb sajt na opportunus.cz.

 

Kontakt

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000
opportunus@opportunus.cz
https://opportunus.cz