Metro

Metro katalozi

Aktuelni katalozi

Najbolje Metro akcije i katalozi na mreži

Kod nas možete pronaći informacije o uglavnom svakom Metro katalogu i sniženju koji su aktuelni u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pronaći na našem veb sajtu Promotheus.rs.

Pronađite najveća Metro sniženja

Veliki broj ljudi želi da uštedi tokom kupovine u Metro prodavnici. Kod nas možete pronaći sve informacije o Metro popustima, pa možete iskoristiti najpristupačnije cene i uštedeti novac. Ovde pronađite najnovije akcije i kataloge i saznajte na koji način možete uštedeti Vaš novac prilikom kupovine fantastičnih proizvoda. Zapamtite, štednja je osnova uspeha!

Posvetite svoje vreme!

Ušteda u velikoj meri zavisi od ispravnog načina razmišljanja. Možda ćete na početku uspeti da uštedite veoma mali iznos, ali čak je i on značajan, a ušteda uz Metro akcije vam omogućava da svoj novac upotrebite na najbolji mogući način. Da biste ostvarili značajnu uštedu, morate biti pametan kupac i obaviti istraživanje neposredno pre kupovine u Metro prodavnici. To će Vam oduzeti malo vremena, a naši katalozi mogu da Vam uštede dosta novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 12 trenutnih kataloga prodavnice Metro koji važe do 20.10.2021. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: aro, metro chef, sir, mlekara šabac, ulje, sigma, maslinovo ulje, brašno, napitak, aluminijumska folija koje možete kupiti u 9 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Šabac, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 93 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Promotheus.rs. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Metro da biste videli 495 ponude koji više ne važe.

Arhivirani katalozi