Lidl

Lidl katalozi

Aktuelni katalozi

Najbolje Lidl akcije i katalozi na mreži

Kod nas možete pronaći informacije o uglavnom svakom Lidl katalogu i sniženju koji su aktuelni u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pronaći na našem veb sajtu Promotheus.rs.

Pronađite najveća Lidl sniženja

Veliki broj ljudi želi da uštedi tokom kupovine u Lidl prodavnici. Kod nas možete pronaći sve informacije o Lidl popustima, pa možete iskoristiti najpristupačnije cene i uštedeti novac. Ovde pronađite najnovije akcije i kataloge i saznajte na koji način možete uštedeti Vaš novac prilikom kupovine fantastičnih proizvoda. Zapamtite, štednja je osnova uspeha!

Posvetite svoje vreme!

Ušteda u velikoj meri zavisi od ispravnog načina razmišljanja. Možda ćete na početku uspeti da uštedite veoma mali iznos, ali čak je i on značajan, a ušteda uz Lidl akcije vam omogućava da svoj novac upotrebite na najbolji mogući način. Da biste ostvarili značajnu uštedu, morate biti pametan kupac i obaviti istraživanje neposredno pre kupovine u Lidl prodavnici. To će Vam oduzeti malo vremena, a naši katalozi mogu da Vam uštede dosta novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 1 trenutnih kataloga prodavnice Lidl koji važe do 16.06.2021. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: trust, majica, crivit, esmara, kobasica, pileće meso, muška majica, helanke, čokolada, ženska majica koje možete kupiti u 30 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 96 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Promotheus.rs. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Lidl da biste videli 106 ponude koji više ne važe.