Lidl

Lidl katalozi

Aktuelni katalozi

Najbolje Lidl akcije i katalozi na mreži

Kod nas možete pronaći informacije o uglavnom svakom Lidl katalogu i sniženju koji su aktuelni u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pronaći na našem veb sajtu Promotheus.rs.

Pronađite najveća Lidl sniženja

Veliki broj ljudi želi da uštedi tokom kupovine u Lidl prodavnici. Kod nas možete pronaći sve informacije o Lidl popustima, pa možete iskoristiti najpristupačnije cene i uštedeti novac. Ovde pronađite najnovije akcije i kataloge i saznajte na koji način možete uštedeti Vaš novac prilikom kupovine fantastičnih proizvoda. Zapamtite, štednja je osnova uspeha!

Posvetite svoje vreme!

Ušteda u velikoj meri zavisi od ispravnog načina razmišljanja. Možda ćete na početku uspeti da uštedite veoma mali iznos, ali čak je i on značajan, a ušteda uz Lidl akcije vam omogućava da svoj novac upotrebite na najbolji mogući način. Da biste ostvarili značajnu uštedu, morate biti pametan kupac i obaviti istraživanje neposredno pre kupovine u Lidl prodavnici. To će Vam oduzeti malo vremena, a naši katalozi mogu da Vam uštede dosta novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 4 trenutnih kataloga prodavnice Lidl koji važe do 29.03.2023. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Marketi i supermarketi, konkretno: parkside, deluxe, favorina, sir, livarno home, uskršnje čokoladice, pecivo, silvercrest, čokoladna figurica, prskalica koje možete kupiti u 32 prodavnica u mestima Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Čačak, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 121 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Promotheus.rs. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Lidl da biste videli 130 ponude koji više ne važe.

Arhivirani katalozi