Jumbo

Jumbo katalozi

Aktuelni katalozi

Najbolje Jumbo akcije i katalozi na mreži

Kod nas možete pronaći informacije o uglavnom svakom Jumbo katalogu i sniženju koji su aktuelni u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pronaći na našem veb sajtu Promotheus.rs.

Pronađite najveća Jumbo sniženja

Veliki broj ljudi želi da uštedi tokom kupovine u Jumbo prodavnici. Kod nas možete pronaći sve informacije o Jumbo popustima, pa možete iskoristiti najpristupačnije cene i uštedeti novac. Ovde pronađite najnovije akcije i kataloge i saznajte na koji način možete uštedeti Vaš novac prilikom kupovine fantastičnih proizvoda. Zapamtite, štednja je osnova uspeha!

Posvetite svoje vreme!

Ušteda u velikoj meri zavisi od ispravnog načina razmišljanja. Možda ćete na početku uspeti da uštedite veoma mali iznos, ali čak je i on značajan, a ušteda uz Jumbo akcije vam omogućava da svoj novac upotrebite na najbolji mogući način. Da biste ostvarili značajnu uštedu, morate biti pametan kupac i obaviti istraživanje neposredno pre kupovine u Jumbo prodavnici. To će Vam oduzeti malo vremena, a naši katalozi mogu da Vam uštede dosta novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 2 trenutnih kataloga prodavnice Jumbo koji važe do 14.02.2023. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Za decu, konkretno: meda, kutija, dove, balon, kalup za pečenje, šljokice, dekoracija, poklon set, ruže, plišana igračka koje možete kupiti u 5 prodavnica u mestima Beograd, Novi Sad, Novi Beograd, Voždovac, Konjarnik, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 121 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Promotheus.rs. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Jumbo da biste videli 35 ponude koji više ne važe.

Arhivirani katalozi